Voorkom verspreiding van het Coronavirus (COVID-19): houd afstand!

Complete sets COVID-19 preventie vloerstickers

  • slijtvaste vloersticker
  • sterke kleefkracht
  • antislip laminaat
  • eenvoudig aanbrengen
  • verwijderen zonder lijmresten
  • gebruik in winkel, bedrijf en organisatie
  • signaal geel: opvallend en duidelijk

Vloerlijnstickers

Ronde stickers

Houd afstand-stickers

Shop veilig online: complete set COVID-19 preventie vloerstickers, voor gebruik in winkel, bedrijf en organisatie.
Covid-19 preventie-stickers – Coronastickers – houd-afstand-vloerstickers

COVID-19 preventie: stickerset vloerstickers

Complete set COVID-19 preventie vloerstickers, voor gebruik in winkel, bedrijf en organisatie.

Voorkom verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) en neem duidelijke en passende maatregelen om mensen afstand te laten houden van elkaar. De Coronavirus vloerstickers zijn duidelijk en opvallend (signaal geel).

De vloersticker is gemaakt van top-kwaliteit slijtvast materiaal en voorzien van een antislip laminaat. De stickers hebben een sterke kleefkracht, zijn eenvoudig aan te brengen op vloeren, maar zijn tevens goed te verwijderen zonder achterlaten van lijmresten.

Bij Artiqs kunnen we heel veel leveren m.b.t. Corona Preventie Signing, zoals o.a. stickers, posters en banners.

Op zoek naar maatwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op: Bel 074 85 12 445 of mail: info@artiqs.nl

Corona-maatregelen: houd afstand!

De minister van Economische Zaken, geeft aan dat alleen als strenge protocollen worden nageleefd, winkels, bedrijven en organisaties open kunnen blijven. Dat geldt tevens voor bedrijven die na 11 mei weer (gedeeltelijk) open kunnen. Bedrijven en instellingen dienen zelf de nodige maatregelen te nemen die te maken hebben met afstand houden, hygiëne en bescherming van klanten en personeel. Het betreft ook hele specifieke maatregelen waarbij mensen actief worden gewezen op veiligheid en hygiëne middels gedragsbeïnvloeding.

Ondersteunende materialen hierbij kunnen o.a. duidelijke Covid-19 waarschuwingsstickers zijn.

Vloerstickers ‘1,5 meter afstand houden’

Voor het aangeven van de ‘1,5 meter afstand houden’ hebben we diverse vloerstickers, vloerlijnen en cirkels in ons assortiment. Maar denk ook aan vloersticker-pijlen om looproutes aan te geven. Zowel voor looprichtingen als het aangeven van éénrichting. Met name in kleinere winkels en bedrijfsruimtes zijn deze noodzakelijk om de huidige Corona-maatregelen te kunnen naleven.

Covid-19 preventie-stickers – Coronastickers – houd-afstand-vloerstickers

Covid-19 preventie-stickers

Coronastickers

houd-afstand-vloerstickers

Coronamaatregelen van het RIVM

Producten voor afstand houden en gedragsbeïnvloeding tijdens de Coronamaatregelen van het RIVM. Om het Coronavirus (COVID-19) te bedwingen, moeten winkels, bedrijven en organisaties de nodige maatregelen nemen. De anderhalvemeter-economie is van groot belang: afstand houden!

Door de grote vraag naar ondersteunde producten t.b.v. het voorkomen van Corona, hebben wij een speciaal assortiment aan COVID-19 stickerproducten ontwikkeld. U vindt deze zogenaamde COVID-19 stickers in onze webshop. Uiteenlopend van vloerlijnsticker tot ronde vloerstickers met ‘houd 1,5 meter afstand’, De vloerstickers zijn verkrijgbaar in de standaard formaten. Voor de vloerlijnsticker is dat 150 x 10 cm en voor de ronde vloersticker is het formaat 40 cm doorsnede.

Anderhalvemetereconomie

Afstands-, hygiëne- en beschermingsmaatregelen tegen Covid-19 gelden voor o.a. winkels, balies en organisaties, maar ook voor bedrijven en op kantoor (tussen werkplekken). Als de anderhalvemetereconomie langer aanhoudt, dan kunnen vloerstickers een uitkomst bieden. Top-kwaliteit, slijtvaste vloerstickers met een antislip laminaat bieden een mooie, duidelijke en duurzame oplossing.

Bij Artiqs kunnen we veel leveren m.b.t. Corona Preventie Signing, zoals o.a. stickers, posters en banners.

Op zoek naar maatwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op: Bel 074 85 12 445 of mail: info@artiqs.nl