Kunst, speciaal voor fitness, yoga en fysiotherapie praktijk!

Een mooie collectie wanddecoraties speciaal voor fitness, yoga en fysiotherapie. Vrolijk gekleurde thema iconen en canvas doeken, die perfect aansluiten bij de fysio en fitness: met o.a. beweging, menselijk lichaam, gezondheid, yoga en mindfullnes. Afbeeldingen zijn verkrijgbaar op kleurrijke canvasdoeken, posters en prints, prachtig (naadloos) fotobehang, lichtbakken en (LED-verlichte) wanden.

Sfeer en uitstraling van een praktijkruimte vormen een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Dit geldt voor zowel de buitenzijde als binnen in het gebouw. Mensen voelen zich prettig in een sfeervolle ruimte. Artiqs verzorgd maatwerk in sfeervolle en representatieve aankleding van sport-, fitness-, yoga- en fysioruimten!

Maatwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op: Bel 074 85 12 445 of mail: info@artiqs.nl
Alvast wat maatwerk-inspiratie opdoen? Klik hier!

Bestel onderstaande afbeeldingen eenvoudig en snel online!

Prijzen zijn inclusief ophangsysteem, verzendkosten en BTW!

Zittend groen-grijs

Vanaf  39,00
Canvas 'Zittend groen-grijs', full colour geprint op luxe Canvas

Color Spine: 3-luik

Vanaf  89,00
Prachtige kleurrijk drieluik, verkrijgbaar in diverse formaten, geprint op luxe Canvas.

Dancing Silhouettes

Vanaf  63,00
Dancing silhouettes. Kies, mix en match je eigen figuren en kleuren! Full colour geprint op luxe Canvas.

Fysio Beweging: canvas ‘drieluik’

Vanaf  89,00
Unieke set van 3 'Fysio & Beweging' afbeeldingen; geel, rood en groen, full colour geprint op luxe Canvas

Fysio Beweging: canvas ‘vierluik’

Vanaf  119,00
Unieke set van 4 canvas doeken 'Fysio Beweging'; geel, oranje, rood en groen, full colour geprint.

Color Spine: canvas ‘vierluik’

Vanaf  227,00
Unieke set van 4 canvas doeken 'Color Spine'; Kleurrijk op zwarte achtergrond, full colour geprint.

Fysiotherapie: aankleding praktijkruimte

De ontvangstruimte van uw fysio- of sportpraktijk geeft uw bezoeker vaak een eerste indruk, deze kan bepalend zijn voor het vervolg. Vaak moeten bezoekers toch even wachten en hoe mooi is het dan om afbeeldingen aan de muur te hebben die aan uw bedrijf gerelateerd zijn. Uiteraard kunt u ook neutrale afbeeldingen kiezen die toch mooi in harmonie zijn met uw interieur.

 

Fysiotherapie specials

Artiqs heeft een mooie collectie grafische producties ontwikkeld, speciaal voor Fysio en sportruimten: wanddecoraties die perfect aansluiten bij het menselijk lichaam, beweging en dynamiek, spieren en kleuren. Afbeeldingen zijn verkrijgbaar in prachtig (naadloos) fotobehang, kleurrijke muurprints, canvasdoeken, posters en prints, lichtbakken en (LED-verlichte) wanden (op aanvraag).

Sfeer en uitstraling van een praktijkruimte vormen een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Dit geldt voor zowel de buitenzijde als binnen in het gebouw. Mensen voelen zich prettig in een sfeervolle ruimte. Artiqs verzorgd maatwerk in sfeervolle en representatieve aankleding van receptie, wacht- en praktijkruimten!

Artiqs is specialist in fotowanden

De fotowand kan – naar wens – in verschillende materialen worden geleverd, op fotobehang, print op doek, folie en als verlicht fotobehang met print op doek (LED).

Mail of bel ons voor meer informatie of een afspraak!

Maatwerk voor Fysiotherapeuten

Uw producten, diensten, marketing- of bedrijfsfilosofie: (foto) realistisch of grafisch abstract, met of zonder uw huisstijl elementen, subtiel verwerkt of confronterend aanwezig… Speciale wensen of eisen? U vraagt, wij draaien, of nog beter: laat u verrassen: wij doen een vrijblijvend voorstel.

Artiqs is specialist in fotowanden

De fotowand kan – naar wens – in verschillende materialen worden geleverd, op fotobehang, print op doek, folie en als verlicht fotobehang met print op doek (LED).

Mail of bel ons voor meer informatie of een afspraak!