Wanddecoraties, fotowanden en wandvullende prints

Doorbreek de sleur van traditioneel behang, witte of gekleurde muren:
kies voor een wand die uniek, spannend en spraakmakend is!

Artiqs is specialist in maatwerk fotowanden en interieur decoraties
Onze grootformaat prints zijn leverbaar op diverse materialen: doek, vinyl (folie), behang, panelen of print op doek met LED verlichting.

Artiqs, creatief in gepersonaliseerd interieur design

Hoe werkt het?

We maken een afspraak waarna we in een persoonlijk gesprek uw wensen en eisen bespreken m.b.t.:

  • sfeer, uitstraling en leefbaarheid van een ruimte
  • fotomateriaal, ontwerp, kleuren, vormen en materiaalkeuze
  • ruimten worden gefotografeerd en maten worden opgenomen

Daarna gaan we voor u aan de slag met een presentatie, waarbij d.m.v. van fotomontages een hele goede impressie van de verschillende ruimten kan worden gemaakt.

Na akkoord wordt alles volgens afspraak perfect gemonteerd en opgeleverd.

Meer weten over de grafische totaaloplossingen van Artiqs?

Bel voor meer informatie of een afspraak: 074 85 12 445

Creatieve interieur design projecten

De sfeer en uitstraling van uw bedrijf, winkel of instelling vormen een belangrijk onderdeel van uw huisstijl. Dit geldt voor zowel de buitenzijde als binnen in het gebouw. Mensen voelen zich prettig in een sfeervolle ruimte. Artiqs verzorgd maatwerk in sfeervolle en representatieve aankleding van bedrijfs-, vergader- en winkelruimten.

Denk hierbij aan grafische producties: wanddecoraties die perfect aansluiten bij een bedrijfsfilosofie, huisstijl of interieur. Prachtig (naadloos) fotobehang, kleurrijke muurprints, canvasdoeken, posters en prints, lichtbakken en (LED-verlichte) wanden.

Uw producten, diensten, marketing- of bedrijfsfilosofie: (foto) realistisch of grafisch abstract, met of zonder uw huisstijl elementen, subtiel verwerkt of confronterend aanwezig… Wensen of eisen? U vraagt, wij draaien, of nog beter: laat u verrassen: wij doen een vrijblijvend voorstel.

Creëer een unieke, visuele ervaring!

Fotobehang, een muursticker of een grote wandvullende print zijn echte blikvangers. Door het grote formaat geeft een fotowand ieder interieur meteen de gewenste sfeer en uitstraling. Het is een mooie, praktische en eigentijdse oplossing: eenvoudig en snel toepasbaar in winkel, kantoor- en bedrijfsruimte, hotelkamer of showroom.