Maatwerk interieur decoraties

Sfeer en uitstraling van een bedrijf, winkel of instelling vormen een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Dit geldt voor zowel de buitenzijde als binnen in het gebouw. Mensen voelen zich prettig in een sfeervolle ruimte. Artiqs verzorgd maatwerk in sfeervolle en representatieve aankleding van bedrijfs-, vergader- en winkelruimten.

Denk hierbij aan grafische producties: wanddecoraties die perfect aansluiten bij een bedrijfsfilosofie, huisstijl of interieur. Prachtig (naadloos) fotobehang, kleurrijke muurprints, canvasdoeken, posters en prints, lichtbakken en (LED-verlichte) wanden.

Uw producten, diensten, marketing- of bedrijfsfilosofie: (foto) realistisch of grafisch abstract, met of zonder uw huisstijl elementen, subtiel verwerkt of confronterend aanwezig… Wensen of eisen? U vraagt, wij draaien, of nog beter: laat u verrassen: wij doen een vrijblijvend voorstel.

De eerste indruk…

De ontvangstruimte van uw bedrijf geeft uw bezoeker een eerste indruk, die bepalend kan zijn voor het vervolg. Vaak moeten bezoekers toch even wachten en hoe mooi is het dan om afbeeldingen aan de muur te hebben die aan uw bedrijf of instelling gerelateerd zijn. Uiteraard kunt u ook neutrale afbeeldingen kiezen die toch mooi in harmonie zijn met uw interieur.