Maatwerk interieur decoraties

Sfeer en uitstraling van een bedrijf, winkel of instelling vormen een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Dit geldt voor zowel de buitenzijde als binnen in het gebouw. Mensen voelen zich prettig in een sfeervolle ruimte.

Artiqs verzorgd maatwerk in sfeervolle en representatieve aankleding van bedrijfs-, vergader- en winkelruimten. Denk hierbij aan bijv.  wanddecoraties die perfect aansluiten bij een bedrijfsfilosofie, huisstijl of interieur.

Prachtig (naadloos) fotobehang, kleurrijke muurprints, canvasdoeken, posters en prints, lichtbakken en (LED-verlichte) wanden. Uw producten, diensten, marketing- of bedrijfsfilosofie: (foto) realistisch of grafisch abstract, met of zonder uw huisstijl elementen, subtiel verwerkt of confronterend aanwezig.

Heeft u speciale wensen?
Informeer naar de vele mogelijkheden.

De eerste indruk…

Eerste indrukken zijn blijvend. Daarom is het heel belangrijk om meteen de juiste snaar te raken. De ontvangstruimte van uw bedrijf geeft uw bezoeker een eerste indruk, die bepalend kan zijn voor het vervolg.

Vaak moeten bezoekers toch even wachten en hoe mooi is het dan om afbeeldingen aan de muur te hebben die aan uw bedrijf of instelling gerelateerd zijn. Uiteraard kunt u ook neutrale afbeeldingen kiezen die toch mooi in harmonie zijn met uw interieur.

Bel of mail ons voor meer informatie of een prijsopgave.

Maak een paar foto’s van de wand of ruimte en mail ze ons, incl. de afmetingen van de betreffende wanden.
We kunnen dan vrij snel de mogelijkheden aangeven met daarbij een prijsindicatie.