Glasdecoratie en etched raamfolie

Ramen en glazen wanden voorzien van raamfolie, met of zonder print en zowel binnen als buiten, in winkels, kantoren en openbare ruimten.

Raamfolie, een goede toepassing voor uiteenlopende doelen:

  • decoratie: foto’s of grafisch ontwerpen op ‘etched’ glas-folie kunnen een heel mooi en verrassend effect hebben
  • privacy: met etched folie en (beperkt) doorzichtige prints kan prima wat extra privacy worden gecreëerd op de glazen wanden van een kantoor, behandel- of spreekkamer
  • marketing filosofie: een reclameboodschap, visie of pakkende slogan. Een effectieve en ludieke manier om de aandacht van klanten en voorbijgangers te trekken
  • logo en huisstijl: een logo of huisstijl op subtiele manier doorgevoerd in het interieur, glazen wanden (binnen en buiten)

Laat u verrassen door de vele creatieve mogelijkheden van raamfolie, zowel met als zonder print.

Raamdecoraties: creatief, functioneel en veelzijdig

Een bedrijfs- of winkelpand wordt veelal ontworpen met veel oog voor licht en ruimte. De uiteindelijke functie van de ruimte wordt echter pas later ingevuld. Denk hierbij aan een spreek- of behandelkamer, een kantoor- of vergaderruimte waar privacy gewenst is en ongestoord moet kunnen worden gewerkt.

Gebruik van diverse soorten raamdecoratie en raamfolie kan daarbij een mooie en functionele oplossing bieden, zonder dat de sfeer of lichtinval in de ruimte wordt beïnvloed, De raamdecoraties kunnen eenvoudige vormen zijn, maar tevens helemaal worden aangepast in de stijl van de ruimte of het bedrijf (Huisstijl) en worden voorzien van logo, (reclame) tekst of design.

Zonwerende- en veiligheidsfolies

Raamfolie en raamdecoratie is leverbaar in vele soorten, maten, vormen en designs. Indien gewenst kunnen zonwerende folies worden aangebracht, waarbij warmte en uv straling met wel 90% kan worden verminderd. Ook zijn er speciale veiligheidsfolies die kunnen worden aangebracht: mocht de ruit knappen dan houd de folie de splinters bij elkaar. Deze veiligheidsfolie word veel toegepast in openbare ruimten zoals scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, verenigingsgebouwen, etc.

Informeer naar de vele mogelijkheden!

Bel voor een afspraak: 074 85 12 445

Artiqs B.V.
Molenstraat 12
7491 BG Delden
info@artiqs.nl